Over ons

Comfort van een betrouwbare installatie

Wij zijn dé experts in veilige elektrotechnische installaties voor woningen en bedrijfspanden. Wij staan garant voor jarenlang gemak en comfort van een betrouwbare installatie.

Vakkundige installatie

Al onze monteurs hebben jarenlange expertise in hun vak en werken heel nauwkeurig.

Innovatief

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen die spelen in de markt.

Persoonlijk contact

Bij ons kan je vertrouwen op een flexibele en persoonlijke service, en jarenlange garantie.

De best mogelijke kwaliteit

Onze werkwijze

We hebben plezier in wat wij doen en dat kenmerkt zich ook in onze werkwijze. We gaan altijd voor de best mogelijke kwaliteit en samen met jou willen we altijd het best mogelijke resultaat behalen. Bij ons weet je wat je kan verwachten en heb je altijd een vast aanspreekpunt.

Elektrotechnisch Bureau Van de Mheen
Met de bouw of verbouwing van jouw woning of bedrijf kijken en denken wij mee met het eindresultaat. Hoe eerder we in het proces betrokken raken, hoe beter. In het voortraject creëren we zoveel mogelijk helderheid, zodat we een compleet beeld krijgen in het project en in prijsstelling.
Wij voeren het plan uit zoals we hebben besproken en tijdens het installatieproces stemmen we af of alles naar wens verloopt. In het werk kunnen zaken altijd gewijzigd worden en omdat we een nauwe samenwerking met de klant en onderaannemers hebben, behalen we met elkaar het juiste resultaat. Heldere en eerlijke communicatie is voor ons heel belangrijk.
Wanneer alle installaties zijn opgeleverd, geven we altijd een instructie van de werking van deze installaties. Daarnaast kan je bij ons altijd vertrouwen op onze flexibele, persoonlijke service en garantie.